Vizitarea site-ului seokron.ro presupune faptul ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos. Va rugam cititi cu atentie cele ce urmeaza.

Continutul urmator prezinta termenii legali pe baza carora se desfasoara consensul dintre dumneavoastra si Seokron. Prin vizitarea site-ului, va dati acordul ca ati citit, inteles si ca sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Seokron, in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului seokron.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul de pe paginile site-ului, inclusiv cel din paginile Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara a face o notificare prealabila.

Drepturi de autor

Continutul de pe seokron.ro nu poate fi copiat, reprodus sau republicat decat sub autorizatia Seokron. Continutul reprezinta proprietatea Seokron si este protejat de legislatia romana in vigoare.

Utilizand site-ul, sunteti de acord ca nu veti folosi continutul pentru niciun fel de activitate ilegala sau neautorizata. In acelasi timp, sunteti de acord ca nu veti folosi continutul in scopuri comerciale.

Seokron nu isi asuma responsabilitatea fata de posibilele pagube ce pot aparea ca urmare a folosirii continutului de pe site sau a imposibilitatii folosirii acestuia.

Folosirea de tehnologii si software-uri care au efecte negative asupra functionarii optime a site-ului este ilegala.

Activitate

Prin intermediul site-ului seokron.ro, Seokron isi prezinta portofoliul de servicii si creeaza contact cu clientii.

Serviciile Seokron includ crearea de site-uri (web development) si de continut pentru acestea (copywriting), precum si optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO).

Serviciile prezentate pe site nu reprezinta o oferta directa, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta oficiala din partea Seokron este necesara solicitarea acesteia folosind una din optiunile de pe pagina de contact. Seokron isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de servicii.

Site-ul seokron.ro ofera posibilitatea contactarii proprietarului si administratorului prin intermediul unui formular de contact. Pe aceeasi pagina se gasesc datele complete de contact (email, telefon, adresa etc).

Termeni contractuali

Odata incheiat un contract de servicii, Seokron se obliga sa livreze produsele (ex.site, continut, etc) in functie de termenii mentionati in contract (ex.data, buget, numar de articole etc).

Seokron ofera servicii de SEO si are un istoric bogat in aceasta activitate, fara a avea insa control direct asupra plasarii site-urilor pe motoarele de cautare. De-a lungul timpului, serviciile Seokron au oferit pozitii mult mai bune site-urilor clientilor, dar niciun prestator de servicii de SEO (inclusiv Seokron) nu poate garanta o anumita pozitie pentru un site.

Protectia datelor

Protectia datelor utilizatorilor reprezinta o prioritate pentru Seokron, acesta asigurandu-se ca datele sunt prelucrate si folosite in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care Seokron intra in posesia de date cu caracter personal din partea utilizatorilor (ex.prin intermediul formularelor de contact), acestea vor fi protejate si nu vor fi utilizate decat in vederea indeplinirii serviciilor. Datele nu vor fi transmise unor terte parti.

Utilizatorii au dreptul de a accesa datele preluate despre ei si pot solicita rectificari, stergerea sau  blocarea acestora.

Cititi si politica de confidentialitate care se aplica, de asemenea, accesului pe site.

 

 

 

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *