Crearea unui site este o tactica esentiala de crestere a vizibilitatii. Prezenta in online inseamna prezenta alaturi de clienti, asa ca site-ul este o prima posibilitate de contact.

Seokron are grija ca site-ul sa reflecte perfect valorile promovate de afacerea ta si sa fie in acelasi timp potrivit pentru a duce utilizatorii spre actiunea pe care o doresti, indiferent daca este vorba de o achizitie, descarcarea unui pdf, abonarea la newsletter sau, pur si simplu, cresterea notorietatii brandului tau.

Odata ajunsi pe site, datorita optimizarii SEO, utilizatorii vor gasi o experienta de navigare foarte atractiva, cu incarcare rapida, continut asezat intuitiv si mai ales trimiteri relevante catre paginile si informatiile dorite. De asemenea, site-ul este prevazut cu mai multe fraze de call to action care sa atinga scopul urmarit de tine.

De partea cealalta, site-ul este optimizat si pentru utilizarea ta. Astfel, platforma de administrare este usor de folosit chiar si de catre cei aflati la prima experienta. Platforma CMS (Content Management System) iti ofera posibilitatea de a folosi diferite template-uri pentru postarile tale, instrumente de creare sau modificare a continutului existent si a structurii site-ului, acces la istoric, etc.

Site-ul este umplut de continut de calitate, optimizat, iar sistemul de link-uri este construit cu atentie, in timp, oferind rezultate pe termen lung.

Prin urmare, site-ul este gandit astfel pentru a o oferi o experienta placuta de navigare atat pentru utilizatori, cat si pentru tine. In functie de nevoile tale, putem sa administram site-ul si continutul in totalitate, fara a mai fi nevoie de investitie de timp din partea ta. Nu a fost niciodata mai usor sa ai un site.