SEO este o metoda organica de atragere a vizibilitatii site-ului tau, iar retelele de socializare se incadreaza in aceeasi linie. Imbinand cele doua instrumente de marketing online, Seokron asigura o crestere cu atat mai mare a numarului de vizitatori. Crearea unei pagini pe o retea de socializare si cresterea acesteia pot chiar sa dubleze rezultatele SEO si vizibilitatea brandului.

Pentru a atinge aceste obiective, Seokron creste baza de followeri, share-uri si like-uri pe retelele de socializare intr-un mod relevant. Google poate verifica profilul follower-ilor, urmarind de fapt calitatea conexiunilor create pe paginile de socializare, precum si increderea oferita continutului de catre utilizatori. Spre deosebire de like-urile cumparate, cele generate organic, natural, aduc atat autoritate in fata Google, cat si un engagement de durata care se dovedeste foarte util pentru brand si pentru vanzari.

Prin urmare, Seokron creeaza continut constant, actualizat si de calitate, care sa atraga in jurul sau un numar mare de followeri interesati cu adevarat de brandul tau si care vor ramane fideli. Un numar mare de followeri atrage o vizibilitate pe masura, asa ca, desi procesul este unul de durata, rezultatele vor fi si ele pe termen lung. Postarile create de Seokron vor fi optimizate si pentru cautari, avand un boost suplimentar pentru SEO.

In plus, in momentul actual, majoritatea persoanelor au profiluri pe retelele de socializare, asa ca prezenta acolo aduce o plasare mai aproape de clienti. Acest lucru atrage, pe langa vizibilitate si insight-uri despre preferintele acestora, comportament si practici de consum. Seokron integreaza coerent social media in strategia de marketing, fiecare instrument fiind folosit ca resursa pentru celelalte.