Protejarea datelor personale de catre prestatorii de servicii reprezinta o obligatie, iar Seokron se supune legislatiei in vigoare atunci cand vine vorba de colectarea, stocarea si prelucrarea acestora.

Date de trafic

Odata cu accesul pe site-ul seokron.ro, Seokron poate colecta date referitoare la activitatea utilizatorilor care nu implica identificarea personala a acestora. Informatiile pot cuprinde date referitoare la numarul de utilizatori, paginile vizitate, tipul acordat vizitei, dar si locatia utilizatorilor, aceasta fiind asociata IP-ului. Datele de trafic colectate sunt folosite in scopul evaluarii la nivel intern a performantei site-ului Seokron si nu sunt transmise catre terte parti.

Pe baza datelor de trafic, Seokron poate realiza rapoarte statistice care au la baza informatii anonime. Aceste rapoarte pot fi folosite pentru realizarea de informari, promovari si oferte legate de serviciile Seokron.

Date cu caracter personal

In cazul folosirii formularelor de contact de catre utilizatori, Seokron poate colecta date referitoare la numele acestora sau adresa de email. De asemenea, datele transmise in interiorul formularului pot cuprinde numere de telefon, adrese de site-uri sau alte informatii care au legatura cu serviciile de care utilizatorii ar putea fi interesati.

Seokron va colecta si folosi datele cu caracter personal strict in scopul indeplinirii serviciilor, exceptie facand cazul in care utilizatorul isi da acordul conform legii pentru ca datele sale sa fie folosite in alt mod (ex.folosirea numelor pentru o pagina de referinte sau de portofoliu).

De cele mai multe ori, datele sunt folosite pentru stabilirea contractului, facturarea serviciilor si mentinerea contactului cu clientii.

Seokron stocheaza datele cu caracter personal pe perioada necesara indeplinirii serviciilor, exceptie facand din nou cazul in care utilizatorul isi da acordul, conform legii, pentru ca datele sale sa fie stocate pentru o perioada mai lunga.

Dupa cum prevede legea, datele pot fi accesate in orice moment si pot fi modificate sau sterse la cererea utilizatorului. In cazul in care un utilizator doreste sa i se modifice sau stearga datele, acesta poate contacta administratorul site-ului la adresa de email office@seokron.ro sau folosi pagina de contact de pe site.

Seokron foloseste mai multe metode de securizare a datelor colectate. Astfel, datele beneficiaza de protectie impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, dezvaluirii, modificarii, pierderii sau accesului neautorizat.

Drepturile utilizatorului

Orice utilizator al site-ului seokron.ro ia la cunostinta prin intermediul politicii de confidentialitate de fata ca datele cu caracter personal transmise pot fi stocate la nivel intern de catre Seokron.

Utilizatorii pot solicita accesul la datele trimise prin intermediul formularelor si au dreptul de a interveni sau a se opune modului in care acestea sunt folosite. De asemenea, utilizatorii pot solicita cunoasterea numelor persoanelor care au acces la datele lor in cazul in care vor sa se adreseze unei instante judecatoresti.

Politica de confidentialitate de fata se supune legislatiei romane. In cazul unui litigiu, Seokron va incerca pentru inceput rezolvarea pe cale amiabila, in urma sesizarii realizate de catre utilizator/client.

In cazul in care utilizatorii au intrebari suplimentare legate de politica de confidentialitate, acestia sunt rugati sa contacteze administratorul site-ului.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

Your email address will not be published.