SEO, cunoscut si sub numele de optimizare pentru motoarele de cautare sau optimizare organica, este unul dintre cele mai importante instrumente de marketing. Cu ajutorul SEO, site-ul tau poate aparea pe prima pagina de cautare pe Google, generand vizibilitate pentru afacerea ta si atragand mai mult trafic si vanzari.

Folosind tactici updatate, cu rezultate dovedite asupra algoritmului Google, Seokron va transforma site-ul tau dintr-unul invizibil in unul cunoscut si apreciat de catre utilizatori. Pozitia in varful paginii la cautarea pe Google atrage incredere si reputatie fata de brand, asa ca SEO poate ajuta afacerea pe mai multe nivele.

Printre tacticile noastre se numara alegerea cuvintelor cheie potrivite, optimizarea paginilor corespunzator cuvintelor cheie, optimizarea titlurilor si a meta-descrierilor, precum si crearea de continut de calitate si a unui schimb de link-uri relevant sau alegerea potrivita a ancorelor.

La Seokron suntem de parere ca SEO functioneaza optim atunci cand este folosit alaturi de alte instrumente de marketing, precum retelele de socializare, strategiile de branding si asocierile cu instante credibile si relevante, asa ca serviciile noastre sunt complete si au o viziune ampla, pe termen lung.

Rezultatele SEO sunt perfect masurabile si usor de raportat, asa ca vei putea evalua oricand evolutia lor. Iti vom trimite rapoarte periodice cu rezultatele, la o frecventa ce poate varia in functie de preferintele tale. Rezultatele vor fi insa vizibile usor si pentru tine, putand observa pozitia la cautarea pe Google si schimbarile aduse in vanzari, baza de date de clienti, etc.

Alege Seokron si vino mai aproape de clientii tai!