SEOKRON, echipa perfecta pentru site-ul tau

Daca vrei sa intri in universul online cu un website profesional si ai nevoie de ajutor, atunci ai ajuns unde trebuie. Seokron este locul unde toate dorintele tale pot sa devina realitate.

Seokron este o echipa specializata pe constructia si optimizarea site-urilor online, una cu sapte ani de experienta si care, in prezent, se ocupa de portalurile online a sute de clienti.

Scopul si misiunea noastra

La Seokron, principalul nostru scop este sa te ajutam pe tine sa reusesti in mediul online. Nu este greu, dar necesita un nivel sustinut de munca si fiecare actiune trebuie lasata in grija profesionistilor. De aceea, consideram ca este necesar sa imprumutam din experienta noastra colectiva, dar si a fiecaruia in parte, pentru a reusi in ceea ce noi, impreuna cu tine, ne propunem.

Cine suntem noi

Seokron este in primul rand o echipa, un colectiv care lucreaza impreuna pentru a face fiecare client multumit. Fiecare este insa expert intr-un anumit domeniu de care site-ul are nevoie.

La ce suntem buni:

WordPress
HTML
CSS
SEO
Content Writing
Social Networking
Feli
Bogdan
Raluca

Feli

Specialist SEO

Bogdan

Social Networking

Raluca

PR si Marketing

In primul rand, trebuie sa existe si cineva care sa te ajute cu oprimizarea si noi oferim persoana perfecta pentru acest lucru. Expertul nostru SEO te va ajuta atunci cand trebuie sa optimizezi fiecare text de pe site pentru ca motoarele de cautare sa il gaseasca mai usor. Lasa asta in grija noastra si fii sigur ca numele tau nu va mai fi strain pentru Google.

Apoi, ai nevoie de o persoana care sa te ajute cu reclama in mediul online. Iti punem la dispozitie un adevarat profesionist in ceea ce inseamna retele sociale si publicitatea in acest mediu. Te vei bucura de un cont pe orice platforma iti doresti si acest va fi administrat ca la carte, cu toate informatiile necesare pentru ca lumea sa afle cine esti si de ce te ocupi.

Si daca ai nevoie si de un pic de intuitie feminina, aceasta va veni pe partea de PR si marketing. Colega noastra te va ajuta sa iti vinzi mai bine produsele si se va asigura ca firma ta va beneficia de toata expunerea de care are nevoie. Asadar, Seokron in garanteaza vizibilitate maxima pe piata online prin activitatea specialistei sale in acest domeniu.

Cristina

Content Writing

Octav

Content Writing

Si, totusi, mai ramane ceva. Niciun site nu se poate bucura de public si de succes fara sa aiba si un continut de calitate. Aici intra in scena cei doi creatori de continut de la Seokron. Primul este specialist in tot ceea ce inseamna electronice si electrocasnice, gadget-uri sau mediu online, dar expertiza lui se poate observa si in domenii precum constructii si multe altele. Iar pentru domenii unde un ochi de femeie este important, asa cum sunt Health si Fitness, moda, produse pentru casa sau cadouri, te poate ajuta colega noastra.

Cativa dintre clientii nostri multumiti:

Cu alte cuvinte, noi iti vom rasplati increderea si vom performa in absolut orice domeniu care tine de constructia si optimizarea unui site, de la cele mai mici la cele mai importante. Si, nu in ultimul rand, o vom face si din placere, Seokron fiind locul unde pasiunea se intalneste cu seriozitatea si cu performanta.